Velkommen til Aula

Efter efterårsferien bliver den nye, landsdækkende kommunikationsplatform Aula taget i brug på Gullestrup Skole samt i SFO'en, og efter uge 43 bliver der lukket for adgangen til Skoleintra og derefter vil al kommunikation foregå på Aula.

Vi håber, at alle forældre på Gullestrup Skole vil bakke op om det gode skole-hjem-samarbejde gennem god og konstruktiv kommunikation i Aula.

Sådan kommer du i gang med Aula
Man finder Aula på www.aula.dk eller via en app til sin mobil eller tablet. Appen findes både til Android og iOS. Man logger ind på Aula med sit UNI-login. De dele af Aula, der indeholder personfølsomme oplysninger skal tilgås via NemID.

Første gang man logger ind, skal man bruge sit NemID, og der vil være en række ting, man skal tage stilling til.

Læs mere i den guide dit barn får med hjem, eller besøg www.aulainfo.dk